Camper verhuur website

We woonden nog geen drie maanden in het prachtige Wognum toen ik een aanvraag kreeg voor het opzetten van een camper website. Dat leek mij hartstikke tof! Dus wij een afspraak gemaakt en de week daarna hadden we een afspraak gemaakt. De meeting verliep goed. We hadden een goed gesprek en ik kreeg duidelijk een beeld wat de wensen van de klant waren. Uiteindelijk mocht ik een prijsopgave doen voor het ontwerpen van een logo, een website en een flyer.

De website werd wel even een uitdaging. Zo moest er een boekingsysteem opgezet worden waarbij je direct een beschikbare camper moest afrekenen. Ook moesten er verschillende aanvullende opties worden aangeboden. Hierbij kun je denken aan het aanbieden van een extra laken set, een extra gasfles, he verhuur van fietsen etc. Ook moesten er reis ervaringen en referenties op de site komen. Dat laatste was niet zo’n heel groot probleem ;)

Allereerst heb ik gezocht naar een goed boekingsysteem, aangezien hier de grootste uitdaging zat. Dit boekingsysteem moest bij voorkeur de volgende eigenschappen bevatten:

 • Te integreren in WordPress.
 • Gebruiksvriendelijk voor de klant, met overzichtelijke functies en zo min mogelijk ingewikkelde code mocht het systeem/website aangepast moet worden. Ook moet het makkelijk uit te leggen zijn. De klant is immers koning!
 • Er moeten makkelijk facturaties en boekingen aangemaakt en betaald met iDeal/Mollie gedaan kunnen worden.
 • Je moet als potentiële klant kunnen zien welke campers er nog beschikbaar zijn.
 • En zo waren er nog een aantal wensen op het lijstje ;)

Uiteindelijk heb ik in samenspraak met de klant een mooie website opgeleverd. De website is een mix tussen het zakelijk verhuren van de campers, maar ook het persoonlijke verhaal van de verhuurder achter zijn bedrijf. De visuals zoals het logo, de vormgeving en de foto’s zijn helemaal naar wens van de klant. Ik ben vooral trots dat ik aan een hele mooie (weliswaar kleinschalige) nieuwe uitdaging heb mogen werken met een fantastisch eindresultaat en een tevreden klant. Bovendien heb ik er nog twee weken in de zomervakantie een camper aan overgehouden waar ik mee naar Frankrijk ga.

Camper verhuur website

Timo van Tilburg
Schrijft af en toe over de dagelijkse dingen van een freelance webdesigner.

Blog & Insights

Klanten beoordelen ons:

Webdesigner Hoorn - Project Direct | Webdesign | Website bouwen | Grafische vormgeving | SEO | Hosting | WordPress training | Logo design | SSL Certificaten | Website onderhoud

 • review rating 5  Ik heb Timo leren kennen als een zeer creatieve webdesigner die open staat voor aanvullende ideeën en suggesties. Bovendien een prettige manier van (samen) werken waar de klant voorop staat en afspraken worden nagekomen. Ik zal Timo absoluut aanbevelen!

  thumb Thierry Reus
 • review rating 5  Zeer prettige samenwerking, iemand die met je meedenkt en een geweldige websites kan bouwen.

  thumb Glansrijk Car Detailing