Oeps foutje bedankt

Project Direct | Webdesign | Website bouwen | Grafische vormgeving | SEO | Hosting | Wordpress training | Logo design | SSL Certificaten | Website onderhoud

Ook als webdesigner kom je het af en toe tegen. Zo’n momentje van: Oeps foutje bedankt.. Vaak is het een klein foutje, soms een enorme blunder of soms is het zo’n foutje van; waarom overkomt mij dat. 

Nog niet zo lang geleden lag ik s’avonds op de bank met mijn iPad in de hand om een beetje rond te speuren naar mooie domeinnamen. Ja ik weet er zijn tig andere zaken die je kunt opzoeken, maar ik kick op mooie domeinnamen. Al velen heb ik ooit opgekocht, doorverkocht of uiteindelijk maar weer opgezegd omdat ik er domweg (achteraf) niks mee doe.

Waarom doe ik dit? Geen idee. Vaak is het een opwelling, een hersenspinsel van diensten of producten die ik wel denk online te kunnen aanbieden. Maar vaak verdwijnen deze ideeën weer net zo snel als dat ze op zijn gekomen. Beetje jammer op zich, want er zaten/zitten echt wel kansrijke hersenspinsel tussen die levensvatbaar zijn. Maar eerlijk gezegd ontbreekt het vaak aan tijd en discipline om hier verder in te duiken. Je bent immers niet voor niets ondernemer ;)

Maar affijn… Ondanks mijn rijkelijke verzameling domeinnamen die ik in de afgelopen 10 jaar heb verzameld (ja je leest het goed) ga ik zo nu en dan nog op zoek naar nieuwe domein extensies. Met de wetenschap dat ik er vaak niks mee doe zet ik de domeinnamen (als er een mooie tussen zit) eerst alleen in mijn winkelwagentje in de hoop dat ik later alsnog terug kom op mijn besluit. Scheelt weer een geld en administratie.

Van de week week was ik voor een klant een nieuwe website aan het bouwen en ik mocht ook de hosting en domeinnaam regelen. Dus ik heb zijn domeinnaam vastgelegd, ga afrekenen en denk opeens; Hey waarom is die .nl domein zo duur? Bleek ik dus ook mijn twee gevonden .online extensies te hebben afgerekend! AI! Oeps foutje bedankt. Dat was dus zeventig euro extra voor iets waar ik nog over na moest denken.

Gelukkig zijn het echt mooie extensies namelijk: medewerker.online en webbouwer.online. Als je dit artikel leest en je hebt interesse. Be my guest ;)

Timo van Tilburg
Schrijft af en toe over de dagelijkse dingen van een freelance webdesigner.

Blog & Insights

Klanten beoordelen ons:

Webdesigner Hoorn - Project Direct | Webdesign | Website bouwen | Grafische vormgeving | SEO | Hosting | WordPress training | Logo design | SSL Certificaten | Website onderhoud

  • review rating 5  Ik heb Timo leren kennen als een zeer creatieve webdesigner die open staat voor aanvullende ideeën en suggesties. Bovendien een prettige manier van (samen) werken waar de klant voorop staat en afspraken worden nagekomen. Ik zal Timo absoluut aanbevelen!

    thumb Thierry Reus
  • review rating 5  Zeer prettige samenwerking, iemand die met je meedenkt en een geweldige websites kan bouwen.

    thumb Glansrijk Car Detailing