eenvoudige website

Ben je een startende zzp-er of wil je klein beginnen? Dan is een eenvoudige website wellicht iets voor jou. Bij een eenvoudige website kun je kiezen uit een bestaande lay-out voor je website. We kunnen deze dan gemakkelijk aan je huisstijl aanpassen zodat deze matched met de kleuren van je logo.

Het voordeel hiervan is dat we minder tijd hoeven te investeren in de lay-out en dat scheelt je weer kosten.

We maken al websites sinds 1999. Door onze ervaring kunnen we je snel van een perfect passende website voorzien. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Eenvoudige website laten maken

Ben je een startende ondernemer en wil je een professionele website laten maken? Dan ben je bij Project Direct aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, grafische vormgeving, SEO en hosting, met een focus op WordPress.

Met onze expertise in WordPress webdesign kunnen we een website op maat maken die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Of je nu een informatieve website, een webshop of een portfolio nodig hebt, wij zorgen voor een uniek en professioneel ontwerp dat jouw merkidentiteit versterkt.

Het hebben van een professionele website is van groot belang voor het succes van jouw bedrijf. Het is jouw online visitekaartje en fungeert als een 24/7 marketingtool die jouw producten en diensten aan potentiële klanten presenteert.

Met onze focus op SEO (zoekmachineoptimalisatie) zorgen we ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines, waardoor je meer online zichtbaarheid krijgt en meer bezoekers kunt aantrekken.

Daarnaast bieden we betrouwbare hostingdiensten om ervoor te zorgen dat jouw website altijd snel en probleemloos werkt. Een snelle laadtijd en een betrouwbare website zijn essentieel voor een goede gebruikerservaring en kunnen klanten helpen om vertrouwen in jouw bedrijf te krijgen.

Kies voor ons en laat jouw website maken door ons ervaren team van professionals. Wij zorgen voor een professioneel ontwerp, gebruiksvriendelijke functionaliteiten en een goede vindbaarheid in zoekmachines. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om een prachtige en effectieve website te creëren die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen.

Waarom zou je voor ons kiezen?

 • Wij zijn ijzersterk in het leveren van digitale diensten aan bedrijven.
 • Expertise en actief in verschillende branches. Ook in die van jou!
 • Wij leveren winstgevende websites , waarmee je direct jouw markt kunt bedienen.
 • Heeft meerdere knowhow van het medialandschap in huis.
 • Flexibel en opschaalbaar dankzij ons flexibele team.
 • Wij werken remote, hierdoor zijn wij niet lokaal gebonden.
 • Eerlijke communicatie & duidelijke prijsafspraken.
 • Met een 4,9/5 gewaardeerd uit meer dan 65+ beoordelingen.
 • 1 aanspreekpunt, 1 factuur.
 • Niet voor of achter, maar vooral naast de klant.

Jij bent ontzorgt!

 • Project Direct - Webdesign bureau - Website laten maken Hoorn

wat heb je nodig?

 • Huisstijl en/of logo

  (kunnen we ook voor je maken)

 • Je menustructuur

  Welke pagina’s wil je op je site zien?

 • Teksten en afbeeldingen

  Hierbij kunnen we je natuurlijk helpen

Bepaal wat je wensen zijn en maak een vrijblijvende afspraak. Op basis van ons gesprek krijg je precies een prijs op maat.

Of bel naar: 06 317 623 51

4.9/5 ★★★★★
65+ reviews

websites & webshops

aanvullende diensten

webdesign

Betaal alleen voor je website.
Geen onderhoudskosten, geen vaste contracten, geen abonnement.

webontwikkeling

Kies voor aanvullende modules op je website, waarmee je nog beter je klanten kunt bedienen.

optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie betekent het verbeteren van de vindbaarheid van een website op internet. Dat kun je laten uitvoeren of zelf doen.

Internetmarketing

Een goed vindbare website. Zulke websites maken we al heel lang. Door onze ervaring kunnen we je snel van een perfect passende website voorzien.

branding

Ook voor je bedrijfsnaam en huisstijl kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

copywriting

Copywriting is het schrijven van (web)teksten met een bepaald doel voor ogen Er zijn twee belangrijke factoren bij het schrijven van teksten voor je website.

fotografie

Bij een professionele website horen hoge kwaliteit foto’s. Krachtige en knallende foto’s zullen het succes van je website alleen maar vergroten.

video & film

Trek de aandacht van je bezoekers met bewegend beeld. We gaan in de toekomst steeds minder tijd hebben om websites echt grondig te lezen.

voorbeeld case

PlanB

“Samen sta je sterker”

In samenwerking met PlanB ut Assendelft ontwikkelen we al meer dan 8 jaar uiteenlopende websites voor gerenommeerde klanten. Hierin hebben we een duidelijke rolverdeling. PlanB verzorgd de grafische communicatie en wij verzorgen alles rondom de bouw en oplevering van de websites.

Het mooie van deze deze intensieve samenwerking is dat de klant écht centraal wordt gezet. Dit resulteert in hoogstaande projecten en vele tevreden klanten, waar we een fijne relatie mee hebben.

ijzersterk webdesign

 • We helpen je met de structuur en de inhoud van je website en webdesign

 • Altijd een unieke, professionele website, altijd een ontwerp (webdesign) op maat

 • Zelf de vindbaarheid van je website verbeteren

 • We helpen je snel met je vragen, ook na afloop

Of bel naar: 06 317 623 51

4.9/5 ★★★★★
65+ reviews

volledig ontzorgd en altijd topkwaliteit

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites met alles daar om heen.
Volledig op maat en naar wens.

een uniek ontwerp

Bij Project Direct krijg je een ontwerp op maat wat precies past bij je branche, je dienst / product èn bij jou, zodat de bezoeker van je website precies dat kan verwachten van wat hij / zij op je website ervaart. Je kunt evt. ook voor een template (bestaand ontwerp) kiezen.

zelf in control

We zorgen dat je je webpagina’s zelf kunt updaten maar ook nieuwe pagina’s kunt bijmaken met bijvoorbeeld nieuws of dat je je portfolio eenvoudig uitbreidt. En we voegen er nog iets extra’s aan toe: we zorgen dat je, indien gewenst, zelf nog de ‘look and feel’ van je website kunt wijzigen.

goed vindbaar

We zorgen dat je je webpagina’s zelf kunt updaten maar ook nieuwe pagina’s kunt bijmaken met bijvoorbeeld nieuws of dat je je portfolio eenvoudig uitbreidt. En we voegen er nog iets extra’s aan toe: we zorgen dat je, indien gewenst, zelf nog de ‘look and feel’ van je website kunt wijzigen.

snelle support

We weten dat een website aanpassen of uibreiden niet je core-business is. En we bergijpen dat dat er soms iets onuidelijk is of dat er iets fout gaat. Geen probleem want je belt of mailt ons en we kijken meteen met je mee.

onze klanten blij maken, daar doen we het voor!
kunnen we jou ook blij maken?

© Copyright 2024 by Project Direct