personal website

Op zoek naar een professionele personal website? Als ZZP’er, coach, diëtist, trainer of therapeut is het hebben van een eigen website van onschatbare waarde om jouw expertise en diensten te presenteren aan de wereld. Bij Project Direct zijn we gespecialiseerd in webdesign, grafische vormgeving, SEO en hosting, met een specifieke focus op WordPress.

Personal website laten maken

Een personal website is jouw digitale visitekaartje en biedt een geweldige kans om jouw unieke vaardigheden en diensten te laten zien. Met ons WordPress webdesign kunnen we een op maat gemaakte website creëren die jouw persoonlijkheid en professionaliteit op de best mogelijke manier weerspiegelt.

Of je nu jouw diensten wilt promoten, jouw portfolio wilt tonen, of jouw klanten online wilt bedienen, wij zorgen voor een website die naadloos aansluit bij jouw doelen. Ons team van experts staat klaar om een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp te realiseren dat jouw doelgroep aanspreekt en inspireert.

Met onze kennis van SEO (zoekmachineoptimalisatie) zorgen we ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines. Hierdoor vergroot je jouw online bereik en trek je meer potentiële klanten aan.

En met onze betrouwbare hostingdiensten hoef je je geen zorgen te maken over de technische aspecten van jouw website. Wij zorgen voor een stabiele hostingomgeving, zodat jouw website altijd snel en probleemloos werkt.

Kies voor ons en laat jouw personal website maken door professionals die jouw wensen begrijpen en vertalen naar een effectief online platform. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om een prachtige en professionele website te creëren die jouw persoonlijke merk versterkt en jouw onderneming naar nieuwe hoogten tilt. Samen bouwen we aan jouw online succes!

 • Project Direct - Webdesign bureau - Website laten maken Hoorn

wat heb je nodig?

 • Huisstijl en/of logo

  (kunnen we ook voor je maken)

 • Je menustructuur

  Welke pagina’s wil je op je site zien?

 • Teksten en afbeeldingen

  Hierbij kunnen we je natuurlijk helpen

Bepaal wat je wensen zijn en maak een vrijblijvende afspraak. Op basis van ons gesprek krijg je precies een prijs op maat.

Personal website laten maken

Of bel naar: 06 317 623 51

Personal website laten maken4.9/5 ★★★★★
65+ reviews

aanvullende diensten

webdesign

Betaal alleen voor je website.
Geen onderhoudskosten, geen vaste contracten, geen abonnement.

webontwikkeling

Kies voor aanvullende modules op je website, waarmee je nog beter je klanten kunt bedienen.

optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie betekent het verbeteren van de vindbaarheid van een website op internet. Dat kun je laten uitvoeren of zelf doen.

Internetmarketing

Een goed vindbare website. Zulke websites maken we al heel lang. Door onze ervaring kunnen we je snel van een perfect passende website voorzien.

branding

Ook voor je bedrijfsnaam en huisstijl kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

copywriting

Copywriting is het schrijven van (web)teksten met een bepaald doel voor ogen Er zijn twee belangrijke factoren bij het schrijven van teksten voor je website.

fotografie

Bij een professionele website horen hoge kwaliteit foto’s. Krachtige en knallende foto’s zullen het succes van je website alleen maar vergroten.

video & film

Trek de aandacht van je bezoekers met bewegend beeld. We gaan in de toekomst steeds minder tijd hebben om websites echt grondig te lezen.

voorbeeld case

PlanB

“Samen sta je sterker”

In samenwerking met PlanB ut Assendelft ontwikkelen we al meer dan 8 jaar uiteenlopende websites voor gerenommeerde klanten. Hierin hebben we een duidelijke rolverdeling. PlanB verzorgd de grafische communicatie en wij verzorgen alles rondom de bouw en oplevering van de websites.

Het mooie van deze deze intensieve samenwerking is dat de klant écht centraal wordt gezet. Dit resulteert in hoogstaande projecten en vele tevreden klanten, waar we een fijne relatie mee hebben.

 • Project Direct - Webdesign bureau - Website laten maken Hoorn

ijzersterk webdesign

 • We helpen je met de structuur en de inhoud van je website en webdesign

 • Altijd een unieke, professionele website, altijd een ontwerp (webdesign) op maat

 • Zelf de vindbaarheid van je website verbeteren

 • We helpen je snel met je vragen, ook na afloop

Of bel naar: 06 317 623 51

4.9/5 ★★★★★
65+ reviews

volledig ontzorgd en altijd topkwaliteit

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites met alles daar om heen.
Volledig op maat en naar wens.

een uniek ontwerp

Bij Project Direct krijg je een ontwerp op maat wat precies past bij je branche, je dienst / product èn bij jou, zodat de bezoeker van je website precies dat kan verwachten van wat hij / zij op je website ervaart. Je kunt evt. ook voor een template (bestaand ontwerp) kiezen.

zelf in control

We zorgen dat je je webpagina’s zelf kunt updaten maar ook nieuwe pagina’s kunt bijmaken met bijvoorbeeld nieuws of dat je je portfolio eenvoudig uitbreidt. En we voegen er nog iets extra’s aan toe: we zorgen dat je, indien gewenst, zelf nog de ‘look and feel’ van je website kunt wijzigen.

goed vindbaar

We zorgen dat je je webpagina’s zelf kunt updaten maar ook nieuwe pagina’s kunt bijmaken met bijvoorbeeld nieuws of dat je je portfolio eenvoudig uitbreidt. En we voegen er nog iets extra’s aan toe: we zorgen dat je, indien gewenst, zelf nog de ‘look and feel’ van je website kunt wijzigen.

snelle support

We weten dat een website aanpassen of uibreiden niet je core-business is. En we bergijpen dat dat er soms iets onuidelijk is of dat er iets fout gaat. Geen probleem want je belt of mailt ons en we kijken meteen met je mee.

onze klanten blij maken, daar doen we het voor!
kunnen we jou ook blij maken?

© Copyright 2024 by Project Direct